Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Viering Chinees Nieuwjaar

Events15/02/2018

Het jaar van de hond!  Op zaterdag 17 februari vieren wij het Chinese Nieuwjaar! Tussen Royal Fish en Andalus Fish zijn verschillende activiteiten. Hier wordt jouw naam in het Chinees gekalligrafeerd en kun je een theeceremonie bijwonen. Marieke Vos is aanwezig om voor te lezen uit het bekende Chinese kinderboek, vertaald: ‘’Reis naar het Westen’’.Xin Nian Kuai Le! 

Het jaar van de hond!  Vanaf maandag 12 februari staat er een grote hond in de Markthal. Deze hond is door kunstenaar Tymon Ferenc de Laat beschilderd en is te bewonderen tot en met zaterdag.

Op zaterdag 17 februari wordt Chinees Nieuwjaar gevierd in de Markthal.Kom kijken naar de traditionele leeuwendans (15:30 en 16:00 u) en drakendans (13:30 u), laat tussen 13 en 16 u jouw naam kalligraferen en geniet natuurlijk van een Chinese Theeceremonie. Ook zijn er 10 danseressen in Chinese klederdracht die geluksenvelopjes uitdelen.  

Tussen Royal Fish en Andalus Fish is de locatie van verschillende activiteiten. Hier wordt jouw naam in het Chinees gekalligrafeerd en kun je een theeceremonie bijwonen. 
Marieke Vos is aanwezig om voor te lezen uit het bekende Chinese kinderboek, vertaald: ‘’Reis naar het Westen’’.

Xin Nian Kuai Le! 

Door

Ander nieuws

Top