Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

WOW-cadeaus

Inspiratie20/11/2017

Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn we stiekem al een verlanglijstje aan het opstellen. Cadeaus krijgen is tenslotte hartstikke leuk, maar cadeaus geven is misschien nog wel leuker. Op zoek naar wow-cadeaus die het hart van de ander een slag doen overslaan? Kijk snel mee voor out of the box cadeau ideeën.

Op de kiek
Mooie momenten vastleggen is fijn voor nu en later. Met de HEMA-selfiecamera leg je haarscherp vast wat je je voor altijd wilt herinneren. Met het hele gezin rond de kerstboom? Je nichtjes in spanning wachtend op Sinterklaas? Of je verjaardag met vriendinnen? Met deze compacte camera, in een leuk kleurtje, leg je de mooie momenten even stil.

Selfiecamera – HEMA €75,-

In geuren en kleuren
Met een cadeau voor in huis sla je de plank bijna nooit mis. Wat wij verstaan onder een cadeau met de wow-factor? Rituals geurstokjes. Je huis ruikt niet alleen heerlijk, maar de verpakking alleen is al een cadeautje op zich.

Ook je linnengoed verwennen met een verfrissende geur? Deze kersteditie textielspray biedt de uitkomst. Is het geen plaatje?

Geurstokjes – Rituals €42,50
Textielverfrisser – Zara Home €11,99

Versieren
Bij cadeaus met een wow-factor gaan we al snel voor sieraden. Eerlijk is eerlijk, wie wordt er niet blij van een beetje extra glamour? Daarom pakken we uit met een Daniel Wellington horloge voor hem en oorbellen met een gouden randje voor haar.

Daniel Wellington horloge – Sissy-boy €159,-
Oorhangers met kwastjes – H&M €9,99

Inpakken en wegwezen
Een cadeau is geen cadeau zonder de perfecte cadeauverpakking. Ben je geen ster in het mooi inpakken van jouw verrassingen? Geen zorgen! Deze HEMA-cadeaudoosjes helpen je uit de brand.

Cadeaudoosje – HEMA €1,50

Door

Ander nieuws

Top