Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Wat draag je naar een winterbruiloft?

Inspiratie07/12/2017

Een winterbruiloft maak je waarschijnlijk minder vaak mee dan een bruiloft in de zomer. Des te moeilijker om te bepalen wat je draagt. Bij een winterbruiloft staat de magische sfeer van het winterseizoen centraal. Denk aan warme, donkere avonden, kaarslicht, sneeuw en romantiek. Hierbij inspiratie voor jouw ultieme winterbruiloft outfit.

Dress to impress
Bij een bruiloft denk je al snel aan het dragen van een jurk. Door de koudere omstandigheden is dat ene mini-jurkje dat je in de kast hebt hangen minder geschikt. Toch zijn er veel leuke manieren om jurken eenvoudig om te toveren tot de ultieme ‘dress to impress’. Kies voor warme materialen, een langer mouwtje of draag een shirt onder een jurk, zoals je bijvoorbeeld doet bij de pailletten jurk van H&M.

Jurk pailletten – H&M €29,99

Daarnaast is het prettig om te kijken naar jurken die net iets boven de knie vallen en met een driekwart – of lange mouw. Let hierbij op kleurkeuze. Een hele felle kleur spotten we minder snel op een winterbruiloft – tinten die je doen denken aan de winter des te meer. De pailletten jurk van Steps is hier een goed voorbeeld van.

Tip: ook fluweel werkt goed op een winterbruiloft. Dit materiaal oogt ‘cosy’ en zit ook nog eens heerlijk om je lichaam.

Pailletten jurk – Steps €159,95
Blazer – Bershka €39,99

Ice princess
Je voelt je pas echt een prinses als het muiltje past – helemaal met deze Steve Madden pumps aan je voeten. Ook hier gaan we weer voor een metallic kleur, die ‘ijzig’ aandoet en perfect bij het winterse seizoen past. Ook toepasselijk is de Snow Queen Necklace van Bijou Brigitte. Fairy tale fever!

Tip: heb je snel koude voeten? Dan zijn glittersokken een goede aanwinst. Tegenwoordig kun je een sokje zelfs dragen in pumps.

Pump metallic Steve Madden – Sacha €79,99
Necklace snow queen – Bijou Brigitte €17,95
Glittersok – Sissy-Boy €4,95

Door

Ander nieuws

Top