Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Wat draagt de modieuze man dit seizoen?

EVÉNEMENTS29/10/2018

De modieuze man gaat dit seizoen voor een mix aan stijlen. Aan de ene kant is daar de sportieve look, aan de andere kant hebben we de klassieke, een tikje Britse, deftige mannen look. Het ligt er maar net aan hoe je de items combineert. Met deze kledingstukken zit je gebakken!

Tip 1: een geruite blazer
De geruite blazer staat dit najaar echt op nummer 1. Draag ‘m met andere ruitjes, een donkerbruine pantalon en een paar sneakers om contrast te creëren. Je hoeft echt niet alles in één stijl te dragen.

Blazer – ZARA MAN €99,95

Tip 2: de gewatteerde jas
Vorig jaar gingen vrouwen voor de puffer coats, dit jaar zijn de mannen aan de beurt. Het gewatteerde jack benoemen we tot dé jas voor het najaar. Hoe leuk is deze gele variant van Jack & Jones?

Gewatteerd jack – Jack & Jones 69,99

Tip 3: de gestreepte/geruite pantalon
Een pantalon draag je niet meer alleen naar kantoor. Zorg dat je een mooi exemplaar met ruit of streep in je kast hebt hangen.

Pantalon galway – WE €99,99

Tip 4: de old school trui
Trek dit najaar een old school trui van je vader uit de kast of koop gewoon een nieuwe met het ‘old school gevoel’ bij Sissy-Boy.

Katoenen trui – Sissy-Boy €79,99

Tip 5: mix & match met de juiste accessoires
Goede sneakers shoppen we bij Manfield. Een spierwitte zool is hot. Zodra het kouder wordt, raden we je bruine accessoires aan. Je hebt het vast al gelezen, maar om deze kleur kun je echt niet meer heen. Een paar handschoenen van JACK & JONES en een check scarf van The Sting maken je look af!

Sneakers – Manfield €119,99
Handschoenen – JACK & JONES €49,99
Check scarf – The Sting €19,95

Door

Ander nieuws

Top