Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Wat geef je cadeau op een housewarming? Dit bijvoorbeeld!

Inspiratie13/09/2018

Een nieuwe woning is een goede reden voor een feestje. Daarvoor is de housewarming in het leven geroepen. Een moment waarop je al je vrienden uitnodigt om dit memorabele moment te vieren, en ze een uitgebreide rondleiding te geven. En bij een housewarming hoort een cadeautje. Deze zes cadeaus zijn volgens ons geschikt!

Cadeautip 1: spaarpot – Zara Home €11,99
Als er één winkel the place to be is voor interieur cadeaus dan is het Zara Home wel. Hier shopten we een toffe spaarpot. Sparen maar!

Cadeautip 2: snijplank – Blokker €25,99
Zoek je een cadeau voor een keukenprins of -prinses? Shop dan deze houten Jamie Olivier snijplank bij Blokker. Deze staat mooi in iedere keuken en is handig in gebruik. Ook leuk om dit cadeautje aan te kleden wat lekkere hapjes!

Cadeautip 3: zeeppomp - H&M Home €12,99
Een nieuwe woning kan altijd leuke accessoires gebruiken! Deze porseleinen zeeppomp shopten we bij H&M Home. Het vrolijke design geeft de badkamer net even wat meer kleur!

Cadeautip 4: geurkaars – Rituals €19,50
Met een geurkaas van Rituals zit je altijd goed! Deze luxe geurkaars zorgt keer op keer voor een heerlijk frisse geur in huis.

Cadeautip 5: fotolijstje – Sissy-Boy €11,99
Bij Zara Home kijk je je ogen uit. Hier shopt hij of zij o.a. deze bijzondere gouden fotolijst met té schattig olifantje. Om je cadeau een persoonlijk tintje te geven, kun je er alvast een leuke foto in doen!

Cadeautip 6: scratch wereldkaart – Casa €12,95
Ga je bij iemand op bezoek die van reizen houdt? Dan is deze scratch wereldkaart van Casa het perfecte cadeau! Door de landen weg te krassen waar je bent geweest, wordt de kaart een prachtige weergave van al je reizen.

Happy housewarming!

Door

Ander nieuws

Top