Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Welcome bag!

Inspiratie27/08/2018

A closet full of bags, dat klinkt toch geweldig? Voor iedere outfit een andere tas, voor iedere gelegenheid een nieuw exemplaar. Of je nu naar school of je werk gaat, je een avond uitgaat of naar het strand – deze zes trendy bags vervoeren je essentials in stijl.

Grocery shopping
Deze tas doet je denken aan grocery shopping of aan een netje sinaasappelen. Maar geloof ons, dit is echt een trend dit seizoen. Gespot op de catwalk en bij street style women – de fishnet shopper.

Gele string bag – Sacha €7,99

Extraordinary beach bag
Laat je standaard strandtas maar thuis. Deze zomer ga je voor extraordinary met een rieten mandtas van Zara. Dit exemplaar staat toch fantastisch bij je beach dress en je badpak? Tevens handig om je strandlaken, tanning spray en strandhoed in op te bergen.

Mandtas – Zara €39,95

Me being extra
Verstop het muurbloempje in jezelf, en trek de aandacht met een aantal opvallende ‘party proof bags’. De ourico party clutch van Parfois laat in deze categorie niets te wensen over. Klein maar fijn, in te leuke kleurtjes én met kraaltjes die meedansen op de muziek. Ook leuk: dat kleine, rode tasje van Bijou Brigitte. Ideaal voor een avondje uit.

Ourico party clutch – Parfois €39,99
Bag red – Bijou Brigitte €21,95

Classy workaholic
Met een goede tas ga je iedere dag met plezier naar je werk. Zo shopten we handtas bright bij Gerry Weber. Een degelijke tas, die je makkelijk kunt combineren, en daarom dus geschikt is voor iedere kantoordag. Of de blauwe O’bag, met genoeg ruimte voor al je werkspullen?

Handtas bright – Gerry Weber €79,99
O’bag 50 – O’bag circa €70,-

Door

Ander nieuws

Top