titleNewsletter.newsletter

Welcome on board

Inspiratie12/09/2017

Welkom aan boord van de Hoog Catharijne boot. Vandaag nemen we je mee op een tour door de perfecte rood-wit-blauw items en vertellen we je waarom streepjes hot zijn. Vaar je mee?

Stripe on stripe
We varen van denim op denim en print op print dit jaar in één keer door naar de streepjestrend. Streepjes zijn, zolang als wij het ons kunnen herinneren, al in de mode. Waarom? Omdat je gestreepte items makkelijk kunt mixen en matchen en deze items geschikt zijn voor zowel jong als oud. Op dit moment zien we veel varianten van de streep, maar blijven de kleuren rood, wit en blauw toch favoriet. Van streepjes op casual broeken, streepjes op nauwsluitende jurkjes tot natuurlijk de striped basic T-shirts. Krijg jij van deze trend ook dat heerlijke ‘schip ahoy’ gevoel?

Tip: verticale streepjes maken breder. Heb je een breed bovenlichaam of grotere borsten, dan accentueer je dit met de verticale streep. Ga dan voor een ander soort streep zoals de horizontale streep.

Losse paperbag broek – Stradivarius €22,95

Gestreept T-shirt – H&M 9,99

Gestreept jurkje WE – 12,-

Rode stripe top – H&M 34,99

In de kapitein haar schoenen
Een outfit is natuurlijk niet compleet zonder de juiste schoenen. Daarom shopten we blauwe metallic loafers van Manfield. De loafer is dit seizoen een must voor in je wardrobe en is ook een ideaal schoentje voor bij deze look. Metallic tilt de outfit naar een hoger niveau en geeft het geheel een trendy touch. Het glanzende bomberjackje van WE is ook een echte eyecatcher. Daarnaast vielen we als een blok voor een spijkerstof schipperspet van H&M en een vrouwelijk polkadot sjaaltje van Bijou Brigitte. Welcome on board!

Blauwe metallic loafers – Manfield €79,99

Schipperspet – H&M €14,99

Polkadot Scarf – Bijou Brigitte €4,95

Bomberjack WE – 59,99

Ander nieuws

Top
Top