Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Welk parfumtype ben jij?

Inspiratie16/11/2017

Waan jij je in een veld van bloemen na het opspuiten van je favoriete parfum? Ben je meer van de zachte geuren? Of kijk jij niet verder dan je all time favorite perfume? Vandaag nemen we je mee door de wereld van geuren. Welk parfumtype ben jij? 

Zo vrij als een Parisienne
Het verhaal van de Yves Saint Laurent eau de parfum Parisienne begint in Frankrijk. Deze geur is het portret van een vrije vrouw vol levenslust. Een echte levensgenieter zoals we dat noemen. Deze parfum is bloemig dankzij een mix van o.a. viooltjes en Damascus roos, maar met een houtige structuur. Voel je zo vrij als een vogel.

YSL Parisienne 30ml – ICI Paris XL €73,20

Voor de liefhebbers van zoet
De naam van deze zuurstokroze flacon zegt het al – deze geur is sweet like candy. Laat je overweldigen door een mix van vanille, marshmallows en bloemen. Naast de geur misstaat ook dit zoetsappige flesje niet in je badkamer.

Ariane Grande sweet like candy 30ml – Douglas €30,55

Ook Daisy Eau So Fresh van Marc Jacobs straalt een en al zoetigheid uit, maar daarnaast behoudt deze parfum ook een frisse geur. Marc Jacobs omschrijft Daisy zelf als speels met een eigenwijze spirit.

Daisy Eau So Fresh 70ml – ICI Paris XL €57,83

Reislustig type?
De Rituals geur Victoire d’Ambre neemt je mee naar het verre oosten. Deze rustgevende geur brengt je zintuigen tot leven en straalt rust en warmte uit. Tijd voor ontspanning!

Victoire d’Ambre 50 ml – Rituals €39,-

Voor de klassieke vrouw
Ben je meer op zoek naar een volle, klassieke geur? Laat je dan verrassen door Chanel No 5 - een poederige, tijdloze en vooral vrouwelijke parfum. Ook het flesje is elegant en gracieus – net zoals jijzelf.

Chanel no 5 (Eau de Toilette) 50ml – Douglas €98,95

Voor de natural beauty
Voel jij je prettig bij een zachtere, mildere geur? Dan is Calvin Klein beauty wellicht iets voor jou. Deze geur is fris, maar ook licht bloemig door een toevoeging van jasmijn.

Calvin Klein Beauty 100ml – Kruidvat €39,99

Door

Ander nieuws

Top