Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Welk sporttype ben jij?

Inspiratie03/01/2018

Sta jij te springen om naar de sportschool te gaan? Trek je graag een sprintje naar je werk? Of ben jij een luie sporter, die met moeite een aantal uur per week beweegt? No worries. Voor ieder type sporter is er een geschikte outfit. Kijk zelf maar.

Yoga lover
Yoga wordt steeds hotter (ook letterlijk) en deze sport is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor je geest. Waan je even in niemandsland en laat je meenemen naar een omgeving vol rust en ontspanning terwijl je beweegt. Speciaal voor yoga zijn er items die ervoor zorgen dat je deze sport goed uit kunt oefenen, zoals een yoga singlet van H&M of een bratop van Sissy-Boy. Namasté.

Yoga singlet – H&M €19,99
Yoga bratop – Sissy-Boy €29,99

Fitness fanaat
Sta jij iedere dag fanatiek in de sportschool? En ben je niet weg te slaan van de fitnessapparaten? Dan weten wij wat jij nodig hebt. Een fijne sportlegging? Check, goede sportschoenen? Check, haarelastiek? Check! Niets houdt je meer tegen om je work-out te killen!

Adidas legging – Men at Work €34,99
Adidas - Men at work €119,99
Haarelastiek – Hunkemöller €4,99

Luie sporter
Is het voor jou een hele uitdaging om jezelf naar de sportschool te slepen? Geen probleem! Sporten kun je tegenwoordig ook makkelijk thuis. Koop een matje, zet uptempo muziek aan en let’s go. Bijvoorbeeld met een Adidas dumbbell set. Als je dan toch thuis sport is een wijde sportbroek de uitkomst. Deze draag je tijdens het sporten, maar is tevens geschikt voor je dagelijkse look. Een leuk extraatje: de Airdate trainingsbroek kent een glitterstof. Sweaty and shiny!

Adidas Neopreen dumbbell – Blokker €6,90
Airdate camille trainingsbroek – Men at Work €59,99

En, welke type sporter ben jij?

Door

Ander nieuws

Top