titleNewsletter.newsletter

Welke zonnebril past bij welk gezicht?

Inspiratie23/06/2017

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je ziet een geweldige zonnebril online of in de winkel. Valt dat even tegen wanneer je hem past! Bespaar jezelf tijd een tranen en lees snel verder! 

Ovaal
You are lucky! Jou staan bijna alle monturen (én kapsels!). Je hebt namelijk de meest ideale gezichtsvorm. Waar je vooral op moet letten is of de vorm van je wenkbrauwen aansluit bij het montuur. Lach een keer breed in de spiegel als je een zonnebril past, zit de bril dan nog steeds mooi?

Rond
Is jouw gezicht rond? Kies dan vooral een tegengestelde vorm. Rond accentueert de vorm. Ga dus voor een hoekig montuur dat je gezicht langer maakt. Ga voor een model dat rechthoekige of vierkante glazen heeft. Een donker model zal diepte geven aan je gezicht.

Langwerpig
Opvallende jukbeenderen, vierkante kaaklijn en breed voorhoofd? Met een bril wil je dan juist je gezicht korter laten lijken. Dat doe je met een opvallende bril die recht is aan de bovenkant. Heb je bovendien ook nog eens een lange neus? Ga dan voor een lage of brede neusbrug.

Vierkant
Als je een brede kaaklijn en voorhoofd hebt, ga je voor een rond of ovaal montuur. Deze verzachten de hoeken van je gezicht namelijk. 

Hartvormig
Is jouw gezicht love-ly? Dat wil meestal zeggen dat je een wat breder voorhoofd hebt, dat smaller toeloopt naar je kin. De klassieke aviator of een brede ovale bril lossen dat voor je op. Leg vooral de focus op grote glazen, en smalle monturen

Door

Ander nieuws

Top
Top