Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Wensen worden vervuld in Alexandrium Shopping Center

05/12/2019

Zaterdag 14 december staat de Wensboom weer voor het 16de jaar in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Op deze dag kunnen bezoekers wensen van kinderen vervullen!

De Wensboom is een initiatief van Armoede Platform Prins Alexander, een overlegorgaan van 15 organisaties die zich inzet om gezinnen die in armoede leven, te ondersteunen. In veel gezinnen is er geen geld om iets extra’s te doen in de decembermaand. Ieder kind verdient een mooie Kerst en daarom is de Wensboom in het leven geroepen.

Het is alweer de 16e keer dat Armoede Platform Prins Alexander dit organiseert in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Via uitdeelpunten van de voedselbank, schoolmaatschappelijk werk en andere kanalen verzamelen zij wensen van kinderen uit gezinnen met financiële zorgen. Armoede Platform Prins Alexander vraagt ieder kind om 1 of 2 wensen op te schrijven die niet meer dan 10 euro kosten.

Op zaterdag 14 december is het mogelijk om deze wensen in vervulling te brengen. Bezoekers van het overdekte Rotterdamse winkelcentrum kunnen een wens uit de wensboom pakken en voor maximaal 10 euro een cadeautje kopen voor de kinderen. De Wensboom is aanwezig van 11.00-15.00 uur. Het Armoede Platform zorgt ervoor dat de cadeaus bij de juiste kinderen terecht komen. Een mooi initiatief om iedereen een fijne Kerst te geven! De Wensboom is te vinden op het plein naast JD Sports en Kruidvat.

Ander nieuws

Top