Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Wensen zijn in vervulling gebracht in Alexandrium Shopping Center!

19/12/2019

Zaterdag 14 december stond de Wensboom weer voor het 16de jaar in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Op deze dag konden bezoekers wensen van kinderen vervullen!

Armoede Platform Prins Alexander stond afgelopen zaterdag met de Wensboom in Alexandrium Shopping Center. Bezoekers konden op het plein naast JD Sports een wens uit de boom pakken en deze voor een kind in vervulling brengen.

Armoede Platform Prins Alexander is een overlegorgaan van 15 organisaties die zich inzet om gezinnen die in armoede leven, te ondersteunen. In veel gezinnen is het niet mogelijk om iets extra’s te geven in de decembermaand. Daarom heeft Armoede Platform wederom dit jaar aan kinderen gevraagd om 1 of 2 wensen op te schrijven die niet meer dan 10 euro kosten. De wensen worden verzameld via uitdeelpunten van de voedselbank, schoolmaatschappelijk werk en andere kanalen. Het Armoede Platform zorgt ervoor dat de cadeaus bij de juiste kinderen terecht komen.

De Wensboom heeft in totaal 150 wensen kunnen vervullen in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. De cadeautjes zijn deze week gebracht bij de betrokken partijen en worden met Kerst aan de kinderen gegeven. Een mooi initiatief om iedereen fijne feestdagen te bezorgen!

Ander nieuws

Top