Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

What to wear on a date?

Inspiratie13/02/2018

Vliegen de vlinders rond in je buik? Dan is Valentijnsdag voor jou en heerlijke dag. Van chocoladehartjes tot rode rozen en van lieve appjes tot een liefdesbrief op de deurmat. Wat wil je als vrouw nog meer? Nou, een fijne outfit om deze dag zo stunning mogelijk te beginnen en eindigen. Wij helpen je een handje.

Een hart van zilver
Vandaag gaan we voor een overdosis aan zilveren items. Ideaal voor een date night.

1. T-shirt - Zeeman €7,99. Voor een dubbeltje op de eerste rij? Dat kan bij Zeeman. Deze glimmende top is een aanwinst voor je garderobe en dat voor een leuke prijs. Een typische win-win situatie. Ook leuk: shop het shirt een paar maten groter en draag ‘m als jurkje met een mooie panty.
2. Rokje - C&A € 12,-. Een rokje mag op een romantische avond niet ontbreken. Met deze glamour rok straal jij de hele avond!
3. T-shirt - C&A €12,90. Wil je echt in het Valentijns thema blijven? C&A heeft een mooie basic top in het assortiment, die je doet smachten naar liefde.
4. Feestelijke clutch - Didi €9,99. Telefoon, sleutels, lipgloss, spiegeltje – dat vraagt om een handige tas, die ook beschikt over het WAUW-effect. Ons hartje ging sneller kloppen van deze zilveren clutch van Didi. Is het geen plaatje?
5. Enkelboots studs – H&M €49,99. Voor de finishing touch kozen we enkelboots met zilveren studs. Deze matchen perfect bij de rest van de items en zijn helemaal hot. Ook leuk als het geen Valentijnsdag is!

A mysterious bralette
Onze all time favorite voor een date night is de bralette. Draag ‘m onder een blazer, een blouse of een doorschijnende top. Als dat niet romantisch is.

Bralette – Primark €10,-

No, you text me first
Wie belt wie na een date night? Vertel het hem op een subtiele manier. Laat het telefoonhoesje van Zara voor je spreken. Text me!

Telefoonhoesje tekst – Zara €5,99

Door

Ander nieuws

Top