Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

What to wear to a pool party

Inspiratie16/07/2018

Pool parties are the best. Maar wat draag je naar een pool party? Op dit feestje kun je in ieder geval helemaal uitpakken. Wij zeggen: hot bathing suits, kleurrijke accessoires en pool floats. Deze look is hot!

Musthave 1: een sexy badpak
We zijn niet alleen op een pool party om te zwemmen, maar ook om er goed uit te zien. Dit badpak van Stradivarius accentueert je vormen en draag je niet alleen in het water. Combineer het item met denim shorts of draag er iets overheen, zodat je snel switcht van een ‘swimwear proof look’ naar een ‘outside the swimming pool look’.

Badpak – Stradivarius €12,99

Musthave 2: de kimono
Als er een item is waar we volmondig ‘JA!’ tegen zeggen, is het de kimono. Je draagt ‘m eenvoudig over je bikini of badpak. Bij Vero Moda trok een oranje variant met palmbladeren onze aandacht.

Kimono – Vero Moda €39,99

Musthave 3: beach please
Deze gouden slippers van Hunkemöller brengen de badslippers naar een hoger niveau.

Slippers - Hunkemöller €14,99

Musthave 4: pool floats
Een pool party is geen pool party zonder pool floats. De opblaasbare unicorn was vorige zomer zo populair dat ‘ie overal uitverkocht was. Dit jaar zorgen we ervoor dat je niet misgrijpt!

Unicorn – Blokker €9,99

Musthave 5: tulband
Een badpak om je lijf, een kimono over je schouders, slippers aan je voeten en natuurlijk een trendy accessoire in je haar. Deze tulband shop je bij Zara, en is een mooie match met de kimono.

Tulband diadeem – Zara €7,95

Musthave 6: statement earrings
De finishing touch voor jouw zomerse look zijn statement earrings. Let’s turn heads!

Statement earrings – ONLY €14,99

Door

Ander nieuws

Top