Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Win 2 kaarten voor "Helpdesk"

Events02/11/2015

Wil jij kaartjes voor de Stadsschouwburgvoorstelling "Helpdesk" van The New Forest/Wunderbaum Rotterdam?

"Vanuit haar hooggelegen callcenter kijkt Karen Vandeputte uit over de stad. Hier runt zij Caren’s Company: een helpdesk die voorziet in vrijwel alle diensten en producten. Een gesprek met ‘Caren’ is meer dan alleen maar een gesprek: het is een ervaring.

Kropen we een paar miljoen jaar geleden vanuit het water het vasteland op, nu kruipt Karen langzaam en onomkeerbaar de virtuele ruimte in. Voor haar diverse klanten moet zij telkens andere specialisaties beheersen. En terwijl ze voortdurend nieuwe identiteiten aanneemt, komt ze steeds verder los te staan van haar oude ik."

Het stuk van The New Forest/Wunderbaum Rotterdam wordt van 4 t/m 7 november gebracht door de Stadsschouwburg Utrecht naar een locatie in Hoog Catharijne en is bijna geheel uitverkocht.

Helpdesk is een intieme voorstelling op een spectaculaire locatie, waarbij het publiek gaandeweg zijn voyeursrol loslaat en onderdeel wordt van Karens versplinterde realiteit. 

Wij mogen 2 kaarten weggeven voor de voorstelling van vrijdag 6 november! Wil jij hier graag naartoe? Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze nieuwsbrief en een berichtje achter te laten op dit bericht op onze Facebookpagina. De winnaars ontvangen donderdag voor 17.00u bericht.

Wat je moet weten voordat je naar deze voorstelling gaat.

Helpdesk wordt gespeeld door Wine Dierickx en Rosa Reuten. De regie is van Matijs Jansen. De voorstelling vindt plaats op een verrassingslocatie in Hoog Catharijne; verzamelpunt is de bioscoop Wolff Catharijne, Radboudkwartier 19, 3511 CC Utrecht.

Ander nieuws

Top