Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Win fantastische Alexandrium Shopping Center musthaves!

Nieuws12/08/2016

Cadeaus geven is leuk! Daarom geeft Alexandrium Shopping Center op  Facebook een aantal leuke items weg. Weten hoe je kans kunt maken op een leuke prijs? Lees snel verder!

Cadeaus geven is leuk! Daarom geeft Alexandrium Shopping Center op  Facebook een aantal leuke items weg. Weten hoe je kans kunt maken op een leuke prijs? Lees snel verder!

Wat kan ik winnen?
Van alles! Alexandrium Shopping Center heeft een divers aanbod van winkels en daardoor zijn er ook diverse items om te winnen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon, leuke accessoires of mooie decoratie.

Hoe doe ik mee?
Allereerst door goed de Facebookpagina van Alexandrium Shopping Center in de gaten te houden. Op willekeurige momenten komen er giveaways. Door de Facebook pagina te liken en te volgen, kom je er natuurlijk het snelst achter wanneer er een giveaway is. In de Facebookpost wordt uitgelegd uit hoe je de prijs kan winnen. Snel naar de Facebookpagina dus: facebook.nl/alexandriumsc.

Mag ik meedoen?
Alexandrium Shopping Center wilt natuurlijk iedereen de kans geven om een prijs te winnen. Ben jij onder de 16 jaar? Dan mag Alexandrium Shopping Center jou helaas geen prijs geven. Wil jij toch kans maken op een prijs? Wie weet willen je ouders, grote broer, zus of iemand anders boven de 16 jaar wel voor jou meedoen.

Voorwaarden
Bij het deelnemen aan de prijsvraag, door middel van de prijsvraag te beantwoorden, gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande voorwaarden:

  • De deelnemer die reageert op de prijsvraag is 16 jaar of ouder;
  • Prijzen worden alleen meegegeven op vertoon van een geldig legitimatiebewijs die overeenkomt met de naam van de prijswinnaar;
  • Alexandrium Shopping Center geeft geen prijzen mee aan deelnemers onder de 16 jaar;
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar bij Alexandrium Shopping Center en de daarbij horende winkels;
  • Prijzen worden niet opgestuurd, maar worden door de winnaar afgehaald bij de door Alexandrium Shopping Center aangewezen plek in het Shopping Center.

Kan de deelnemer zich niet aan één of meerdere van de bovenstaande voorwaarden houden, dan behoudt Alexandrium Shopping Center zich het recht de prijs in te houden dan wel te geven aan een andere deelnemer.

Disclaimer
De prijsvragen zijn afkomstig van Alexandrium Shopping Center. De prijzen zijn afkomstig van verschillende winkels van Alexandrium Shopping Center. Facebook wordt op geen enkele wijze geassocieerd met de prijsvragen en prijzen. Prijsvragen en prijzen worden niet door Facebook gesponsord, goedgekeurd of beheerd. Prijswinnaars worden willekeurig door Alexandrium Shopping Center geselecteerd.

Ander nieuws

Top