Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Winkelen op Koningsdag bij Alexandrium Shopping Center!

Events05/04/2019

Koningsdag komt eraan en ook op deze dag kan er gewoon geshopt worden in Alexandrium Shopping Center! Op koningsdag zijn er leuke activiteiten zijn voor jong en oud.

Alexandrium Shopping Center en Megastores zijn op Koningsdag geopend van 12.00 - 18.00 uur, de Woonmall van 12.00 - 17.00.

Op zaterdag 27 april vieren we de verjaardag van onze koning en op deze dag kan je in Alexandrium Shopping Center op de foto met het koningspaar en kinderen kunnen zich laten schminken. Voor iedereen dus genoeg gezelligheid en amusement in Alexandrium Shopping Center!

De winkels in Alexandrium Shopping Center zijn geopend van 12.00 - 18.00 dus bezoekers kunnen zelfs op Koningsdag overdekt winkelen. Of het nu goed of slecht weer is, in Alexandrium Shopping Center kan je altijd ideaal winkelen. Het Rotterdamse overdekte winkelcentrum telt 140 winkels met een gevarieerd aanbod van fashion, food en lifestyle.

Alexandrium Megastores in het oranje!
In het weekend van Koningsdag vieren we de lente en uiteraard de verjaardag van de Koning in Alexandrium Megastores. En zoals we weten: wie jarig is trakteert! Daarom worden er op zaterdag 27 en zondag 28 april mooie voorjaarsbloemen uitgedeeld. Haal jouw voorjaarsbloem ook op, voor jezelf of voor je geliefde natuurlijk. Uiteraard worden de bloemen volledig in stijl door onze hostessen uitgedeeld. Overigens is het ook feest in Woonmall Alexandrium. In Woonmall Alexandrium kun je namelijk genieten van sfeervolle livemuziek en een heerlijke Oranje tompouce. 

Door alexandrium.rotterdam

Ander nieuws

Top