Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Wintermode voor mannen

Inspiratie31/01/2019

Er is één trend die we maar al te graag uitlichten voor mannen. Deze trend is stoer, afgekeken van de catwalk, maar toch makkelijk te implementeren in een alledaagse garderobe. De ‘hiking’-trend doet je denken aan een geschikte look voor een dag in de bossen. 

Jack met capuchon
Je gaat niet letterlijk de bossen in of de berg op, maar zoek je een geschikte jas, dan is dat wel de gedachte die je in je achterhoofd moet houden. Dit donzen jack van H&M met capuchon is jouw redder in nood. Je kunt hiermee door weer en wind!

Donzen jack capuchon – H&M €199,-

Houthakker
Een sweatshirt blijft favoriet voor mannen. Deze sweater van New Yorker is extra leuk dankzij de houten elementen aan de touwtjes en het detail op de mouw.

Sweatshirt – New Yorker €14,95

Hiking boots maar dan anders
De veters van de Nike Airforce sneakers hebben wel heel veel weg van een stoere hiking boot. Dat bewijst dat je deze trend op verschillende manieren kunt interpreteren. We gaan dus voor hiking boots, maar dan anders!

Nike Airforce 1 mid duck – JD Sports €180,-

Camouflage
De kleuren die de toon zetten voor deze trend zijn bruin, beige, zwart, grijs en legergroen. Ook de legerprint zien we veel terug. Het vakje ‘geschikt’ vinken we aan voor deze functionele broek van C&A.

Sweatbroek – C&A €29,-

Stoere accessoires
De zwarte muts van Bear Max, geshopt bij Aktiesport, lijkt wel gemaakt voor deze look. Wat we daarnaast veel zien op het gebied van accessoires voor mannen zijn kleine tasjes. Deze draag je schuin over de schouder. Je moet er misschien even aan wennen, maar het is heel handig als je op pad gaat!

Bear Max muts zwart – Aktiesport €12,99
Estan RFTP earth pouch – G-Star RAW €69,95

Ben jij klaar voor een tripje door de bossen? Wij denken van wel!

Door

Ander nieuws

Top