Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Zo behoud je jouw stralende huid in de herfst

Inspiratie08/11/2019

Ieder seizoen kent zijn eigen weersomstandigheden die van invloed zijn op de conditie van je huid. In de herfst is je huid vaak gevoeliger, droger en doffer. Gelukkig zijn er fantastische beautyproducten die jouw huid deze herfst een flinke opkikker geven. Ontdek onze 7 beautygeheimen:

Crème de la crème
De basis van een goede huidverzorging begint bij een fijne dag – en nachtcrème. De dagcrème van The Ritual of Namasté geeft jouw huid iedere ochtend een mooie ‘glow’. Naast je gezicht krijgen ook je handen te maken met droogheid. Er zit maar één ding op: smeren! De handcrème van HEMA houdt de vochtbalans op peil.  

Dagcrème The Ritual of Namasté – Rituals €34,90
Handcrème – HEMA €2,-

Frisse oogopslag
De huid rondom je ogen is dunner, en daardoor minder stevig. Heb je tijdens de herfst vaak last van donkere kringen onder je ogen en een vermoeide blik? Creëer een frisse oogopslag met de Vitamin E Eyes Cube van The Body Shop.

Vitamin E Eyes Cube – The Body Shop €12,-

Vrij van make-up
Misschien wel een van de meest belangrijke tips in je routine: haal de make-up van je gezicht voordat je gaat slapen. Zonder make-up producten op het gezicht kan je huid pas echt goed herstellen en ademen. De cleanser van Lancôme is de gouden tip! Heb je je gezicht goed gereinigd? Verwen je huid vervolgens met een hydraterend masker van KIKO MILANO, voor een extreem stralende en frisse huid deze herfst.

Make-up remover Lancóme – Douglas €37,-
Hydraterend masker – KIKO MILANO €8,99

Lichaamsverzorging
Ook je lichaam verdient extra aandacht. Het bodyserum van Etos is speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Verzachtende hydratatie vind je ook terug in de bodylotion La Femme Prada, met heerlijke bloemengeur.

Bodyserum – Etos €3,99
Bodylotion La Femme Prada – ICI Paris XL €49,50

 

Door

Ander nieuws

Top