Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Zo moeder, zo dochter!

Inspiratie10/05/2019

Shoppen voor je mini me is minstens zo leuk als shoppen voor jezelf. Is jouw dochter een klein modemeisje en draagt ze graag hetzelfde als mama? Dan is deze Moederdag shopping voor jullie gemaakt. Dankzij een matching look ontgaat het niemand dat jullie moeder en dochter zijn!

Het regent hartjes
Het hartjes T-shirt is een van de kledingstukken uit de mini me collectie van modehuis WE, en vonden wij perfect voor Moederdag. De hartjes komen met bakken uit de lucht vallen. Ook voor moeders en dochters die houden van zebra’s, tijgers en de jungle is er bij WE genoeg keus.

Meisjes T-shirt – WE €15,99
Dames T-shirt – WE €24,99

Denim twins
Om een matching look te creëren heb je niet altijd exact dezelfde kledingstukken nodig. In de basis draait het om het kleurenpalet en is het handig om minstens eenzelfde item te kiezen. Verder mag je best creatief zijn. Het spijkerjack van Zeeman is perfect voor je dochter. Jij draagt voor de afwisseling een zwarte variant van Pieces.

Meisjes spijkerjack – Zeeman €12,99
Zwarte denimjas – Pieces €39,99

No mom jeans
Geen mom jeans voor jullie. Zowel moeder als dochter gaan voor een skinny jeans. Mama laat het jeansgevoel terugkomen in een lichte spijkerbroek - matcht bij het lichte denim jack voor kids – terwijl mini me gaat voor een knallende gestreepte broek.

Cropped jeans – Claudia Sträter €159,95
Mini gestreepte broek – Name it €29,99

Een stapje voor
En wat draag je onder een hippe jeans? Allebei sneakers natuurlijk. Vans en Converse zijn op dit gebied koplopers. Bij Nelson Premium leefden we ons uit. Voor zowel moeder als dochter zijn hier leuke schoenen te shoppen. Wij kozen voor witte high rise allstars en zwarte Vans.

Witte high rise allstars – Nelson Premium €69,99
Vans zwart – Nelson Premium €44,99

Door

Ander nieuws

Top