Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Zo word je de filmster van de avond!

Inspiratie27/09/2019

Met het Nederlands Film Festival als aanknopingspunt vonden we het tijd voor een spectaculaire look. Zo’n look waarin je de show steelt. Omdat we natuurlijk zelf niet op de rode loper verschijnen, maakten we er een draagbaar geheel van. Zodat jij je iedere avond een filmster voelt.

Een 5-sterren jurk
Deze jurken zijn een award waard: de Feelke jurk van Expresso en de midi dress van VERO MODA. De zwarte jurk is een aanwinst voor iedere vrouw: jong, oud, dik, dun, lang of groot. Zwart staat altijd elegant en feestelijk. In de midi dress van VERO MODA lijk je zo uit een romantische film te zijn gestapt.

Feelke jurk zwart – Expresso €55,-
Midi dress – VERO MODA €59,99

Schijnwerper schoenen
Sommige schoenen zijn gemaakt voor de spotlight. Heb jij de open pumps van Sasha aan, dan kan jouw avond niet meer stuk. Durf jij de show te stelen op deze beauty's?

Peeptoe pumps – Sacha €77,99 (sale)

Chique, maar dan anders
Ga je naar een speciale gelegenheid, stap dan eens uit je comfort zone. Leg die jurk aan de kant en kies voor een rok. De rok van NIKKIE heeft de allure van een ‘million dollar skirt’. Of ga voor een stijlvolle blazer. Mooi in combinatie met bijpassende pantalon en kanten top.

Rok NIKKIE – Hudson’s Bay €139,99
Double breasted blazer – WE fashion €79,99

Voor eksterogen
Het mag best een beetje glinsteren. Het merk Daniel Wellington staat bekend om zijn tijdloze horloges, maar kent daarnaast een aantal ‘shiny’ armbanden. Speciaal gemaakt voor vrouwen die van mooie sieraden houden. De prachtige Loulou Essentiels clutch is trouwens ook goed voer voor eksters. De emblemen op de tas schijnen als sterren aan de hemel.

Classic bracelet – Daniel Wellington €49,-
Loulou Essentiels clutch – Van Os tassen en koffers €99,95

Door

Ander nieuws

Top