Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Zomerkorting bij Boots Hoog Catharijne

Nieuws11/07/2018

De zomer is officieel begonnen en dat betekent vakantie. Het is hét moment om even lekker te ontspannen en de zon in te gaan. De huid kan met al die zon dus wel wat extra verzorging gebruiken. Gelukkig heeft Boots Hoog Catharijne genoeg producten én leuke kortingen die hierbij kunnen helpen.

Zo ontvang je in de hele maand juli en augustus bij aankoop van een Soltan product uit het nieuwe assortiment een gratis Soltan Aftersun Lotion 200ml cadeau. De zonproducten van Soltan beschermen je niet alleen tegen te veel zon, de speciale ingrediënten gaan ook huidveroudering tegen en houden je huid in topconditie. Perfect om mee te nemen in je reiskoffer.

Daarnaast ontvang je tot en met 31 augustus 1+1 gratis op alle Champneys producten. Met de producten van Champneys creëer je de ultieme SPA ervaring bij jou thuis. Of je nu behoefte hebt aan rust, ontspanning, of een oppepper, kies de geur die bij jou past!

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van Soap & Glory? Dit is je kans! Bij Boots Hoog Catharijne kan je jezelf helemaal onderdompelen in een wereld van heerlijke geuren en de mooiste bad- en bodyproducten. Je ontvangt nu bij Boots Hoog Catharijne maar liefst 25% korting op alle producten van Soap & Glory! Er is dus geen excuus meer om het niet te proberen.

Ander nieuws

Top