Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Zomerse zonnebrillen

Inspiratie17/04/2019

Zodra het weer is om je zonnebrillen af te stoffen en op te zetten, weet je dat de zomer in aantocht is. En bij de zomer horen vlotte monturen. Deze hippe zonnebrillen zijn zó 2019. Voor mannen én vrouwen.

1. Oval evolve – Ray-Ban €172,-
Zonnebrillen van Ray-Ban zijn ieder jaar weer een schot in de roos. Een tijd geleden waren het de pilotenbrillen die hoge ogen gooiden, nu is het nieuwe model ‘oval evolve’ een goede kanshebber. Neem snel een kijkje in de Ray-Ban winkel in Hoog Catharijne en shop jouw favoriet.
2. Infantry zonnebril – Score €39,95
Eigenlijk dient iedere man zo’n soort zonnebril aan zijn collectie toe te voegen. Voor in de auto bijvoorbeeld of op vakantie. Staat altijd goed!
3. Zonnebril spiegelglazen – ZARA €17,95
De futuristische zonnebril maakt haar opmars en hoort zeker in het rijtje zonnebrillentrends thuis. De zonnebril met spiegelglazen van ZARA is voor iedereen die out of the box durft te denken.
4. Sensaya zonnebril – Eye Wish €129,-
Dit seizoen zien we een groot contrast als het om zonnebrillen gaat. Aan de ene kant is het minimalistische retro model populair, aan de andere kant treden we in de voetsporen van designermerk Gucci en gaan we voor ‘the bigger the better’. Bij Eye Wish shop je een Sensaya zonnebril met grote glazen.
5. Tommy Hilfiger – Pearle Opticiens €99,-
Voor een klassieke zonnebril ga je naar Pearle Opticiens. Zo is dit exemplaar van Tommy Hilfiger heel stijlvol. Oorspronkelijk ontworpen voor mannen, maar voor vrouwen net zo leuk.
6. Zonnebril met brug – Bershka €12,99
Dit is zeker een gevalletje ‘vlot montuur’. Bezoek je een festival, dan is de kans groot dat je veel van dit soort modellen spot. Waar de ultieme festival zonnebril aan voldoet? Unieke vormen, kleine glazen en kleurrijke accenten. Het kan niet uitbundig genoeg!

 

 

Door

Ander nieuws

Top